Bedrijfsprofiel

Van Wijk Beheer is met de werkmaatschappijen Van Wijk Bouw en KVW Ontwikkeling actief op het gebied van het ontwikkelen van kleinschalige woningbouwprojecten en utiliteitsbouw.

Van Wijk Bouw ondersteunt KVW Ontwikkeling in het uitvoeren van haar ontwikkelingen. Van Wijk Bouw heeft de kennis in huis om de projecten volledig in uitvoering te brengen.

Door het oprichten van KVW Ontwikkeling biedt dit kansen om in de toekomst verder te groeien. Dit geeft KVW Ontwikkeling de mogelijkheid om samen met eventuele andere partijen projecten uit te voeren.

Naast het uitvoeren van woningbouwprojecten verricht Van Wijk Bouw tevens verbouw- en onderhoudswerkzaamheden aan uw woning of vastgoed. Tevens is Van Wijk Bouw actief op de aanbestedingsmarkt.

Momenteel werkt er een team van 14 medewerkers aan diverse projecten.

Onze bedrijfsfilosofie is om initiatieven van iedere partij te omarmen en met een open visie een kwalitatief hoogwaardig product op maat aan te bieden tegen een eerlijke prijs. Een sterk team is de basis. Onze ervaren en vakkundige collega's investeren graag samen met u in een vertrouwde en duurzame relatie.